CircoG, companyia de circ-teatre

CircoG es forma en 2020 amb la trobada de Natalia Espinoza (Valdívia, Xile) i Daniel Luengo (Alacant, Espanya), tots dos graduats a l'Escola Internacional de Circ i teatre CAU de Granada, i David Consuegra (Alacant, Espanya), integrant de la companyia circense Acrobàcia Mínima.

El seu primer projecte com a companyia es Confort, que té la seua llavor al març de 2020, amb un número circense gravat per la companyia per a un cabaret en línia durant el confinament. Poc després, aquests tres artistes decideixen començar la creació de l' espectacle, reunint un gran equip artístic i realitzant diverses residències de creació a Alacant i Granada durant 2020 i 2021.


Integrants

Natalia Espinoza

Artista circense procedent de Xile. El teatre va ser el seu primer contacte amb el món artístic. Participant en diferents obres teatrals. Mes tard descobreix el circ, aprofundint en diverses disciplines, com a verticals, acrobàcia en duo i acrobàcia aèria. Pionera d'una agrupació cultural i companyia anomenada Circosofos, a la Patagònia Xilena. En el sud de Xile es dedica al circ social, treballant en diversos projectes amb xiquets amb alt risc social.

Mes tard viatja a Espanya a estudiar a l'Escola Internacional de Circ i Teatre CAU, Granada. 2016-2018.

David Consuegra

Comença la seua formació artística en el món del clown i els musicals infantils en 2005. Posteriorment, s'inicia en les tècniques de verticals i portés acrobàtics, labor que desenvolupa des de 2013 com a artista de les companyies Acrobàcia Mìnima, on ha tingut un perfil acrobàtic, i Hermanos Barbini, amb un perfil bufonesc. Soci actiu des de 2010 de l'associació de circ Donyet Ardit, participant en la promoció del circ a la ciutat d'Alacant i la resta d'Espanya i Europa. Soci actiu des de 2011 de l'espai de creació escènica, entrenament i formació El Disparate.

Daniel Luengo

Artista circense Alacantí, comença a jugar amb el rolabola i malabars als cinc anys, i des d'aqueix moment no ha parat de moure's en el món de l'espectacle, desenvolupant-se com a actor, malabarista, portor, catcher de trapezi, equilibrista.... En 2013 cofunda Zircus Divinorum, companyia d'animació i teatre de carrer. Des de llavors ha pertangut a diverses companyies amb les quals ha creat infinitat de personatges i participant en nombrosos espectacles de circ. 

En 2019 es llicencia a l'Escola Internacional de Circ i Teatre, CAU, Granada, i en 2020 estrena, amb Aureka! Circ, Érase una altra vegada.